Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediye Belediye Başkanı Belli oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediye Belediye Başkanı Belli oldu

Siyaset

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Belediye Başkanı bugün yapılacak olan olağanüstü meclis toplantısı sonucunda seçilecek. AK Parti genel merkezi o ismi işaret etti.

Karaköprü ilçe belediye başkan adaylığı için Ak parti grubu İsa Kizildemir'i aday gösterdi. saat 14:00'de yapılacak seçimde İsa Kızıldermi Grup kararıyla 2019 yerel seçimlerine kadar Karaöprü Belediye başkanlığını yürütecek.

 

İSA KIZILDEMİR KİMDİR?

2006 yılından bu yana AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeliğini aktif bir şekilde sürdüren İsa Kızıldemir, partinin değişik birimlerinde görev yaptı. Partideki ilk görevine Akçakale Koordinatörlüğü Sosyal İşler Başkanı olarak başlayan Kızıldemir, AK Parti İl Başkan yardımcısı ve Teşkilat Başkan yardımcılığı gibi görevlerle birlikte özellikle son 3 yıldan bu yana il teşkilatında öne çıkan isimlerden olmuştu.

Kızıldemir, daha sonra 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Karaköprü Belediye Meclis üyesi olarak seçilmişti. Meclis üyeliğinin ardından Kızıldemir, Nisan 2014’de Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı olmuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.