Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Karaköprü Belediye başkanını Arıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Karaköprü Belediye başkanını Arıyor

Siyaset

Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı kim olacağı merak konusu oldu. Büyükşehir Belediye Başkanlığına Geçen Nihat Çiftçiden boşalan koltuğa bir çok kişi aday oldu.

Karaköprü İlçesi Nihat Çiftçi’nin AK Parti genel merkezinin kararı sonrasında istifa edip, Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden sonra Karaköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni bir isim arıyor.
Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül Genel Merkez kararıyla AK Parti Karaköprü ilçe yöneticileri ile Karaköprü Belediye Meclis üyeleri arasında temayül yoklaması yaptı.. Oy torbaları Ankara’ya gönderildi.

Kanunlara göre, Çiftçi’nin istifasını verdiği 4 Eylül’den itibaren 10 gün içinde Karaköprü Belediye Başkanının seçilmesi gerekiyor.
Genel merkez yeni ismi ya Perşembe günü belirleyecek, ya 12 Eylül’deki büyük kongre sonrasına bırakılacak. En geç önümüzdeki hafta başında Karaköprü Belediye Meclisi toplanarak yeni Başkanı seçmiş olacak.

Karaköprü Belediyesinde 31 olan meclis üyelerinin 23 AK partili. Mecliste çoğunluğu elinden bulunduran AK parti'den seçilecek olan yeni başkanın kim olacağı merak konusu oldu.

Her meclis üyesinin doğal aday olduğu başkanlık seçiminde Av. Sabri Yetim, İsa Kızıldemir, Cihan Canbeyli ve Ahmet kaytan'ın isimleri geçiyor.

AŞİRETLER ETKİLİ OLUR MU?

Karaköprü bölgesinde Mersavi, Canbeyli ve Badıllı aşiretlerinin olması bölge siyasetini etkileyeceğe benziyor. Zaten ortaya çıkan adayların bu üç aşiretten olması da bu iddiayı güçlendiriyor. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.