Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
BAŞKAN METYİN BAYDİLLİ’DEN ŞSMMMO’YA ZİYARET
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

BAŞKAN METYİN BAYDİLLİ’DEN ŞSMMMO’YA ZİYARET

Siyaset

1-7 Mart Muhasebeciler haftası dolayısıyla Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını (ŞSMMMO) ziyaret etti.

1-7 Mart Muhasebeciler haftası dolayısıyla Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Şanlıurfa Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Halil Akman’ı ziyaret etti.

Muhasebeciler odasında gerçekleşen ziyarette, Başkan Baydilli, Oda Başkanı Akman ile bir süre sohbet ederek haftalarını kutladı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan ŞSMMMO Başkanı Akman, “1-7 Mart Muhasebeciler Haftası nedeniyle bizi ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Karaköprü Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkanımızı ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise “1-7 Mart Muhasebeciler haftası sebebiyle Muhasebeciler Odası Başkanlığımızı ziyaret ederek hasbihal ettik. Tabi Muhasebeciler kurumlarla esnaflar arasında bir köprü vazifesini gören ve gerçekten de önemli bir vazifesi olan bir kuruluştur. Ben Muhasebeciler haftasını tekrardan kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.