Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Iyi Parti adayı Yunus Çoban Saadet Partisi adına adaylıktan çekildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Iyi Parti adayı Yunus Çoban Saadet Partisi adına adaylıktan çekildi

Siyaset

Yerel seçimlerin yaklaştığı dönemde Şanlıurfa'da sürpriz gelişmeler de Yaşanıyor. İyi Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan Yunus Çoban, Saadet Partisi lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

"ESSUM ASLAN VE SABAHATTİN CEVHERİ İLE YOL YÜRÜYECEĞİM"
İyi Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı olan Yunus Çoban, Belediye Başkan Adaylığından çekildiğini açıkladı. Karaköprü'de seçim çalışmalarını yürüten Başkan Adayı Yunus Çoban bugün aldığı karar ile adaylıktan çekildi.
Yunus Çoban yaptığı yazılı açıklamada istifa gerekçesini şu şekilde dile getirdi;
"31 mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde İyi Parti'den Belediye Başkan Adayı oldum. Ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik sıkıntı, Şanlıurfa Siyasetinin tıkanmış olması İktidar Partisi belediye başkanlarının milletten kopuk olması ve ayrıca çözüm üretmekten uzak olmaları nedeniyle bu yarışta bulunmaktaydım. Aday olduğum zaman zarfında toplum okumalarım, halkın görüş ve düşünceleri, yapmış olduğum istişareler neticesinde güç dağılımından ziyade güç birliği olarak öne çıkması gerektiğine kanaat getirdim. Karaköprü Belediye'sinin daha iyi yönetilmesi, belediyenin ve yöneticilerin halkın hizmetinde olması, belediyenin aile belediyesi olmaktan çıkarılması, belediye hizmetlerinin açık, şeffaf ve adil olması, yolsuzluk ve kayırmacılık ile anılmaması için bu konuda vaadleri ve projeleri ümit vaad eden, projeleri ve vizyonu, benim proje ve hedeflerim ile aynı olan Saadet Partisi Karaköprü Belediyesi Adayı Sayın Essum Saatçi Aslan ile Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Sabahattin Cevheri ile birlikte yol yürüme kararı aldım. İstişareler neticesinde almış olduğum bu kararın Karaköprü'müze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Karaköprü halkının bu kararımıza gereken desteği vermesini talep ediyorum. Yukarıda belittiğim sebeplerle Karaköprü Belediye Başkan Adaylığımdan istifa ediyorum."

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Hasadam 5 Yıl Önce

Karaköprünün yollarindaki çukurlardan dünyanin merkezine yolculuk yapasi geliyo insanin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.