Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/ilçe-başkanları2-62d84607.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
İlçe Başkanlarından Eğilmez’e tam destek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İlçe Başkanlarından Eğilmez’e tam destek

Siyaset

AK Parti Merkez İlçe, Karaköprü Beldesi ve 10 ilçe Başkanı Grand Hotel’de bir araya gelerek; “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği İl Başkanımız Yusuf Eğilmez’i 11 ilçe başkanı olarak bütün varlığımızla destekliyoruz” dediler.

İlçe Başkanları adına konuşan Viranşehir İlçe Başkanı Celalettin Sayan; “Bilindiği üzere 03 Haziran 2012 tarihinde AK Parti Şanlıurfa kongresi Sayın Başbakanımızın katılımı ile Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda icra edilecektir.



AK Parti Şanlıurfa il koordinatörü milletvekilimiz Harun Karaca, Bölge Koordinatörü Milletvekilimiz Nureddin Nebati’nin tüm teşkilat birimleri ile yapmış oldukları istişareler sonucunda, Teşkilat Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcısı Milletvekilimiz Ekrem Erdem’e sunulan rapor neticesinde, Sayın Başbakanımızın da olurları ile AK Parti Genel Merkezince İl Başkanımız Yusuf Eğilmez ile kongreye gitme kararı alınmıştır.



Teşkilatımızın tamamı ve aktif siyaset yapan her partilimizin görüşleri alınarak yapılan değerlendirmelerin tamamında, mevcut İl Başkanımız Yusuf Eğilmez’in en uygun aday olduğu görüşü hakim olmuştur.



Genel Merkezimiz de Yusuf Eğilmez’i AK Parti’nin Şanlıurfa adayı olarak göstermiştir. Tüm ilçe başkanları olarak genel merkezimizin adayı olan Yusuf Eğilmez’in yanında ve onunla beraberiz. Bizim görüşümüz de O’nun seçilmesidir. Bu düşüncelerle burada bulunmaktayız.



Genel merkezimizin ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği İl Başkanımız Yusuf Eğilmez’i 11 ilçe başkanı olarak bütün varlığımızla destekliyoruz.



Sayın Başbakanımızın katılımı ile 3 Haziran da GAP Arena Stadyumunda yapılacak olan kongremizin güzel bir ortamda, büyük bir coşkuyla ve heyecanla kutlamak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Tüm halkımızı yapılacak olan kongremize davet ediyoruz.

Yapılacak olan kongremizin partimize ve milletimize hayırlara vesile olması dileğiyle, basına ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.