Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İl Başkanı Yıldız: İstifa iddiaları yalandır
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İl Başkanı Yıldız: İstifa iddiaları yalandır

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialarla ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstifa iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Yıldız, yalan yanlış bilgileri ortaya atan algıcılar hakkında da suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa’da büyük bir zafer elde eden AK Parti, sadece bir belediyeyi HDP’ye kaptırdı. Diğer bütün ilçelerde büyük zafer elden AK Parti’nin Urfa’da mimarlarından Bahattin Yıldız, tüm kamuoyunun desteğini almayı başardı.

YILDIZ: HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ

İl Başkanı Yıldız, Ruha Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada,”12 belediye ile büyük başarı sağladık Şanlıurfa’da. Kamuoyunda bu tür algı ile AK Parti’yi yıpratmak istiyorlar. Ben görevimin başındayım. Bu tür haberler algı operasyonlarıdır. Bu tür haberleri yapanlar hakkında hukuki süreci başlatacağız.”dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.