Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İbrahim Toru, Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İbrahim Toru, Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı oldu

Siyaset

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı – İşadamı İbrahim Toru Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Konvoy eşliğinde Ak Parti Şanlıurfa il başkanlığının önüne gelen İbrahim Toru’ya destek verenler çıkışta da Toru’yu yalnız bırakmadı.

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’dan evraklarını teslim alan İbrahim Toru Şanlıurfa için, Şanlıurfa’nın tanıtımı için elinden gelenin fazlasını yapacağını kaydetti.

Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı – İşadamı İbrahim Toru’nun seçimle ilgili gezi ve çalışmalarına yakın zamanda başlaması bekleniyor.

İbrahim Toru Milletvekili seçimlerinde de Şanlıurfa’da gezmedik ilçe bırakmamıştı.

İbrahim Toru bir dönem AK Parti İl Başkan Yardımcılığı - Tanıtım ve Medya Başkanlığı- görevinde bulunmuş, Milletvekili seçimlerinde AK Parti 12 sıra Milletvekili adayı olarak seçilmişti. Toru, Anadolu Soruyor programı ile Kanalurfa ve Urfa tanıtımların yanı sıra başta Kent Konseyi olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görev alıyor. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.