Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İbrahim Ayhan; Sürgün edildim
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İbrahim Ayhan; Sürgün edildim

Siyaset

Şanlıurfa BDP Milletvekili İbrahim Ayhan Bürosundan açıklama yaparak, Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine” nakil bir sürgündür” denildi.

İşte yapılan o açıklama; “20.07.2012 Perşembe günü Barış ve Demokrasi Partisi Şanlıurfa Milletvekili sayın İbrahim Ayhan, kendi rızası dışında “Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevine” nakil (Sürgün) edilmiştir.



Gerek Sayın İbrahim Ayhan, gerekse de Barış ve Demokrasi Partisi yöneticilerinin Adalet Bakanı ile yaptıkları görüşmelerde kendi rızası dışında başka bir cezaevine sevkinin söz konusu olmayacağı beyan edilmiştir. Yapılan sevkin Adalet Bakanı bilgisi dışında gerçekleşmeyeceği göz önünde bulundurulduğunda verilen beyanın gereğinin yapılmamış olması manidardır. Bu hukuksuz uygulamaya karşı parti yöneticileri gerekli girişimde bulunacaklardır. Sessiz sedasız bir şekilde ailelerine dahi bilgi verilmeden 78000 seçmenin oyunu alan milletvekiline dönük bu uygulama karşısında önce halka karşı yapılan bir saygısızlıktır.



Adalet Bakanı başta olmak üzere yetkililerin biran önce milletvekillerinin başka cezaevine nakline dönük kamuoyuna tatmin edici bir açıklama yapmaları gerekmektedir” denildi.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.