Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İbrahim Ayhan; Keyfi olarak tutuluyorum
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İbrahim Ayhan; Keyfi olarak tutuluyorum

Siyaset

Şanlıurfa BDP Milletvekili İbrahim Ayhan; “Benimle birlikte beş milletvekili halen hukuksal dayanaklardan yoksun bir şekilde ceza evlerinde siyasi rehin olarak tutulmaktayız.

AKP’ nin bu yaklaşımı her şeyden önce bana oy veren 75 bin seçmenime yapılmış bir hakarettir” dedi.

Cezaevinde hukuksuz bir şekilde tutulduğunu ifade eden Ayhan; “24. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri üzerinden tam bir yıl geçti. Kürt halkının ve demokrasi güçlerinin yoğun emeği ve çabası sonucunda; AKP iktidarının devletin tüm olanaklarını lehine kullanması, blok adaylarının birçoğunun cezaevinde olması, bağımsız adaylarla seçime girdiği zorluklar, maddi olanaksızlıklar, gözaltı ve tutuklamalara rağmen 36 milletvekilini meclise göndermeyi başarmıştır.

Bloğun bu başarısı hazmedilmemiş olacak ki Hatip DİCLE’ nin milletvekilliği gasp edildi. Benimle birlikte beş milletvekili halen hukuksal dayanaklardan yoksun bir şekilde ceza evlerinde siyasi rehin olarak tutulmaktayız. AKP’ nin bu yaklaşımı her şeyden önce bana oy veren 75 bin seçmenime yapılmış bir hakarettir. Halkımız bizleri ceza evlerinde olmak için değil meclis çatısı altında siyasal, ekonomik ve sosyal beklentilerine cevap olmak için milletvekili seçmiştir. Gözaltı ve tutuklamalar hızından bir şey kaybetmeden devam etmekte; seçilmişler tutuklanarak halkımızın iradesi zaptı rap altına alınmak istenmektedir” dedi.
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.