Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İbo; Startı hastaneden verecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İbo; Startı hastaneden verecek

Siyaset

Tatlıses, seçmene hastaneden ulaşacak. Almanya'da tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in, 12 Haziran için oluşturduğu seçim komitesinin bağımsız aday olduğu Şanlıurfa'da seçim çalışmasına başlayacağı açıklandı.

 

Almanya'da Münih yakınlarındaki Murnau kasabasındaki rehabilitasyon merkezinde tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in, “12 Haziran için oluşturduğu seçim komitesinin bağımsız aday olduğu Şanlıurfa'da seçim çalışmasına başlayacağı” açıklandı.

 

Sanatçının menajeri Eyüp Kanat ve damadı Murat Karakeçili, Tatlıses'in seçmenlerine Murnau'dan seslenerek bu çalışmaya start vereceğini dile getirdi.

 

Öte yandan İbrahim Tatlıses, çok sevdiği çiğköfteden de vazgeçmiyor. Menajeri ve damadı Tatlıses'e sürekli çiğköfte götürüyor. Sanatçının durumunun her geçen gün iyiye gittiğini ifade eden Kanat, "Keyfi yerinde. Doktorunun direktiflerine harfiyen uyuyor. Durumu her gün daha iyiye gidiyor" dedi.

Rahmi Turan / SABAH


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.