Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-15950484.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Hüseyin Köroğlu, Harran Belediye Başkan Aday Adayı oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hüseyin Köroğlu, Harran Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Siyaset

Şanlıurfa’nın Harran ilçesine siyasi tecrübesi ile Hüseyin Köroğlu Belediye Başkanı olmak için aday olduğunu resmen açıkladı.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan Hüseyin Köroğlu; “Tarihi ile bütünleşen ve yaşanılabilir bir kent için aday oluyorum” dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında resmi başvuruyu yapan Hüseyin Köroğlu 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Harran’dan resmen start verdi AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e başvuru dilekçesini teslim eden Köroğlu; “Harran’ı en iyi bilenlerden biriyim. Tarihi ile bütünleşen ve yaşanılabilir bir kent için aday oluyorum” dedi.

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise Köroğlu’na başarılar dileyerek; “Birlikte çalıştık. Partiye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Harran İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi.


Anavatan Partisi döneminde İl Genel Meclis Üyeliği yapan ve 2011 Milletvekili Seçimlerinde AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Hüseyin Köroğlu, 2012 Haziran ayında yapılan AK Parti Şanlıurfa İl Kongresinde İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.