Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HÜDA PAR seçim tavrını açıkladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HÜDA PAR seçim tavrını açıkladı

Siyaset

Cumhurbaşkanlığı seçimindeki tavrını açıklayan HÜDA PAR, seçmenlerini tercihleriyle baş başa bıraktı. Yapılan açıklamada,"Seçmenlerimizin, inancımızın ve halkımızın faydasına olacak şekilde tavır belirleyeceklerine inanıyoruz." denildi.

 HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Diyarbakır İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, partisinin cumhurbaşkanlığı seçimindeki tavrını açıkladı. 

10 Ağustos 2014 tarihinde, Türkiye tarihinde ilk kez bir cumhurbaşkanının doğrudan halkın oyu ile seçileceğini hatırlatan Yılmaz, Cumhurbaşkanının halkın oyuyla seçilmesinin olumlu bir gelişme olmakla birlikte, kanuni kısıtlamalardan dolayı HÜDA PAR olarak kendi adaylarını gösterme imkânlarının olmadığına dikkat çekti. 

Yılmaz, "Her kim olursa olsun, halkın oylarıyla seçilecek bir Cumhurbaşkanından bizim beklentimiz; adaletle, halkın temel insani haklarını gözeterek ve İslami hassasiyetlerini dikkate alarak hareket etmesidir. Seçmenlerimizin de bunları dikkate alacaklarına, inancımızın ve hal-kımızın faydasına olacak şekilde tavır belirleyeceklerine inanıyoruz. 

Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı seçiminde HÜDA PAR olarak, seçmenlerimizi tercihleriyle baş başa bırakmayı uygun gördük." dedi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.