Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HÜDA PAR kongre takvimi belli oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HÜDA PAR kongre takvimi belli oldu

Siyaset

Hür Dava Partisi Van İl Başkanlığı, Ekim ayı içerisinde ilçe kongrelerini, Kasım ayında ise il kongrelerini yapacaklarını bildirildi.

Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Genel Merkezin belirlediği kongre seçim takvimine göre, Ekim ayı içerisinde ilçe kongrelerini, Kasım ayı içerisinde ise il kongresini gerçekleştireceklerini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sayğın, 26 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde delege seçmen listelerinin ilanını yapacaklarını,12 Ekim Pazar günü İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde kongrelerin yapılacağını söyledi.

Sayğın, 1-5 Ekim tarihleri arasında Gevaş, Gürpınar, Erciş ve Muradiye ilçelerinde delege seçmen listelerinin ilanını yapacaklarını, 19 Ekim Pazar günü ise Gevaş, Gürpınar, Erciş ve Muradiye ilçelerinde kongrelerin yapılarak ilçe kongrelerinin tamamlanacağını belirtti.

Van İl kongresinin ise 30 Kasım 2014 Pazar günü yapılacağını belirten Sayğın, "HÜDA PAR, Hür Kadrolarına yakışır bir şekilde 1. Olağan kongresini gerçekleştirecektir.

Tüm Teşkilatlarımıza bu süreçte yapacakları çalışmalarda şimdiden başarılar diler, 1.Olağan Kongremizin İlimize ve İlçelerimize hayırlar getirmesini dilerim." dedi. (Hacı Yılmaz - İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.