Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hilvanlı Aday Adayları Kendini Tanıttı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hilvanlı Aday Adayları Kendini Tanıttı

Siyaset

30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Partiden seçime girmek isteyen belediye başkanlığı aday adayları Hilvan'da kendini tanıttı.

Hilvan Ak Parti binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi için başvuruda bulunan aday adaylarından Abdullah Ekinci, Enver Sedat Yahlizade,Faruk Koreli, Ali İhsan Delioğlu,Mehmet Baki Özmen, Murat Karaçizmeli, ve Mehmet Takıl katılarak kendilerini tanıtarak Şanlıurfa ve ilçeleri için projelerini anlattı.

 

Hilvan Ak Parti ilçe Başkanı Hanif Düzme, Hilvan ilçe koordinatörü Vehbi Beyaz ve Ak parti Hilvan Gençlik Kolları Başkanı Ali Doğruyol'un yönettiği divan'da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye aday adaylarının tanıtımından sonra Hilvan belediye başkanlığına talip olan Ak Partinin Hilvan aday adaylarının tanıtımına geçildi.

 

Hilvan belediye başkanlığı için Ak Partiden aday adayı olan , İzettin Toprak, Resul Bebe, mevcut belediye başkanı Aslan Ali Bayık, Salih Karaca, Hikmet İpar, Mustafa Şeyhanlıoğlu, İshak Bıdık, Cuma Dilber ve Sabri Özkaya katıldı kendilerini tanıttı.

 

Hilvan belediye başkanlığına aday adayı olanlar yapılan tanıtım toplantısından sonra el ele vererek birlikte objektiflere poz verdiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.