Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
HAS Parti'den Bakkallar Odasına kutlama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HAS Parti'den Bakkallar Odasına kutlama

Siyaset

Has Parti Şanlıurfa il Başkanı, Merkez ilçe başkanı ve teşkilat üyeleri olarak birlikte STK ziyaretleri sırasında Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odasını ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında üyelerinin sorunlarını anlatan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Öncelikle ziyaretlerinden dolayı Sayın il başkanımız Baki Özmen’e, Merkez ilçe Başkanımız Sayın Mustafa Tepe’ye ve yönetim kurullarına bizleri ziyaret ederek sorunlarımızı dinledikleri için çok teşekkür ederiz. Üyelerimizin en önemli sorunlarından bir tanesi üyelerimizin bir araya gelerek güç oluşturarak kolektif iş yapamama hastalığıdır. Bağ-kurdan emekli olupta işine devam etmek zorunda olan emekli üyelerimizin maaşından yaklaşık % 15 civarında kesinti yapılmaktadır. Bu kesintinin kaldırılmasını istiyoruz. Tekrar ziyaretinizden ve sorunlarımıza gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra görüşlerini açıklayan Has Parti Şanlıurfa İl başkanı Baki Özmen “Sayın Mehmet Altun’u ve yönetimini kutluyoruz. Şanlıurfa’da bir sivil toplum kuruluşunun nasıl çalışması gerektiğinin en güzel örneklerinden birisini veriyorlar. Oda olarak sizler öncülük etseniz üyelerinizi bir araya getirerek toplu alım merkezi kursanız Süper marketler karşısında güçlü olsanız daha iyi olacağını düşünüyoruz” dedi.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.