Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran'da DP'den İstifa Eden Meclis Üyesi MHP'ye Katıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran'da DP'den İstifa Eden Meclis Üyesi MHP'ye Katıldı

Siyaset

AK Parti'den belediye başkanı iken istifa ederek Demokrat partiden aday olan Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un listesinden Meclis Üyesi adayı olan Hıdır DÖNDER adaylıktan istifa ederek MHP'ye katıldı. Dönder'e parti rozetini MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Ibrahim ÖZYAVUZ taktı.

Demokrat Parti Harran Belediyesi meclis üyesi adayı Hıdır DÖNDER partisinden istifa ederek cumhur ittifağına destek kararı aldı.

Konacık mahallesinde ailesi ve akrabalarını toplayan Hıdır DÖNDER cumhur ittifağına katılım sağladı. Rozetini MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Ibrahim ÖZYAVUZ taktı.

Dönder yaptığı açıklamada "Devletin ve milletin bekası için bu kararı ben ve akrabalarim beraber aldık. Demokrat partiden Harran Belediyesi Meclis Üyesi adayıydım fakat devletin ve milletin bekası herşeyden önce gelir. O yüzden partimden istifa edip cumhur ittifağını destekleme kararı aldık" dedi.
Harran demokrat parti'den kopuşlar başladı. harran demokrat parti'den istifa eden Hıdır Dündar Cumhur ittifakı birilerinin kişisel hırsı için tehlikeye atılabilecek feda edilebilecek bir ittifak değildir devletimin bekası için Cumhur ittifakına ben ve akrabalarım destek verme kararı aldıklarını söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.