Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye'de Şok İstifa! Listedeki yerini beğenmedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye'de Şok İstifa! Listedeki yerini beğenmedi

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Haliliye ilçe belediye Meclis Üyesi olarak listeye konulan Murat Akaltun, adaylıktan istifa etti. Listeye 29. sıradan aday gösterilen Akaltun, istifa nedeni olarak işlerinin yoğunluğunu gösterdi.

AK Parti Haliliye Meclis Üyesi Listesinde istifa yaşandı. daha önce AK Parti yönetiminde olan ve 31 Mart 2019 tarıhinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Haliliye Meclis Üyesi olarak listeye konulan Murat Akaltun yaptığı açıklama ile adaylığını geri çektiğini belirtti.

Akaltun adaylığını şu ifadelerle geri çekti; “Ak parti Şanlıurfa Halileye İlçe Belediye Meclis üyeliğine beni layık gören. Başta Haliliye Belediye Başkan Adayımız Mehmet Canpolat ve Ak parti İlçe Başkanı Süleyman Aksu’ya Teşekkür ederim. Lakin işlerimin yoğunluğundan dolayı bana tevdi edilen bu ulvi görevi layıkıyla yapamayacağımdan dolayı istifa ettiğimi Bütün kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Dedi.

KAYNAK:URFANATİK


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.