Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/8509b7656acd3a7876a062539f524b99.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Haliliye Belediye Başkanı Demirkol'dan Personelini jest
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye Belediye Başkanı Demirkol'dan Personelini jest

Siyaset

Haliliye İlçe Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, personelini unutmadı.

11 MAYIS Pazar günü, Eyyübiye mahallesinde ikamet eden ve trafik kazasında oğlunu ve gelinini kaybeden kısıtlı imkanlarla yetim ve öksüz kalan üç torununu topluma faydalı fertler olarak yetiştirmek için mücadele veren anneanne Saide ŞİRİN’i yılın annesi olarak ziyaret edip çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Demirkol, bu günde personeline sürpriz yaparak onları hizmet binası önünde toplayıp, bütün personelinin şahsında Serap DOĞRUDAĞ’a buket, diğer personeller karanfil dağıtarak onların şahsında annelerinin gününü kutladı.
Başkan Demirkol; “Biz aslında böyle sembolik günlere annelerimizin vefakar ve cefakarlığını sığdıramayız, bizler millet olarak annesinin elini öpüp hayır duasını almadan dışarı çıkmayan bir milletin evlatlarıyız, bu nedenle her günü onlar için anneler günü olarak kutlasak azdır.

Bu vesileyle bu anlamlı günü bizler, bir ömre yaymak şiarına sahip olmamız gerekir, onun için istedim ki kader birliği ettiğim siz mesai arkadaşlarımın da anneler gününü kutlayayım. Değerli mesai arkadaşlarım, sizlerle bu kutsal memlekete hizmet noktasında beraber yola çıktık, yolumuz ve memlekete hizmet mücadelemiz kutlu olsun, şahsınızda tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Bu vesileyle hemşire olarak görev yapan sağlık sektöründeki tüm sağlık personelinin hemşirelik günü ve sosyal kurumlar haftasını da kutluyorum.

Duyguları sorulan personel Serap Doğrudağ ve Haliliye Belediye Meclis Üyesi A.Kadir Bağış, Başkanlarının bu ince naif düşüncesinden dolayı çok duygulandıklarını böyle bir nazik girişimden mutlu ve motive olduklarını ifade ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.