Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat Esnafı ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat Esnafı ziyaret etti

Siyaset

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir ve Haliliye İlçe Teşkilatı ile beraber Yunus Emre Mahallesi 24 Metre Caddesinde esnafları ve vatandaş ziyareti yaptı.

Vatandaşların büyük sevgi seliyle ile karşılaşan Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, esnaf ziyaretleri sırasında 7’den 70 e her kesim ile kucaklaştı. Esnafların sorunlarını dinleyen Haliliye İlçe Belediye Başkan Adayı Canpolat, sorunların çözümü noktasında ilgili STK ve yetkili merciler ile görüşeceği sözünü verdi.

Esnaf ziyaretleri hakkında bir açıklama yapan Haliliye Belediye Başkan Adayı Canpolat, “Haliliye İlçemize bağlı olan Yunus Emre Mahallesi 24 Metre Caddesinde esnafımızı ziyaret ediyoruz. Teşkilatımızla beraber bir aradayız vatandaşlarımız ile birlikte her zaman olduğu gibi sohbet ediyoruz. AK Partiye olan teveccühleri bizlere olan güvenleri inşallah tam. İnşallah Haliliye ilçemizi gerek seçim öncesi çalışmalarımızı gerekse seçim sonrası çalışmalarımızı hep birlikte el ele canla başla mücadele ederekten güzelleştireceğiz. Çalışmalarımız dur durak bilmeden devam ediyor. İnşallah hep birlikte sahalarda olacağız, gerek merkezde gerek kırsalda durmayacağız bize durmak yaraşmaz bize gayret yaraşır takdir Allah’ındır İnşallah” dedi.

Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade eden esnaflar ve vatandaşlar Haliliye’de AK Partiye ve adayı Mehmet Canpolat’a tam destek vereceklerini söylediler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.