Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/cats-258829fe.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Halil Özcan; STK’ları ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halil Özcan; STK’ları ziyaret etti

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Şanlıurfa çalışmaları çerçevesinde STK’ları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ile birlikte İl Başkan Yardımcıları İsa Kızıldemir, Metin Çadırcı, İl Yönetiminden Mehmet Eriten, Ahmet Ekinci, Belediye Meclis ÜyeleriYusuf Mert, Hümeyit Bilbay'la Traktörcüler sitesini, Şair Nabi Muhtarını ve Ziraat Odasını ziyaret ettiler.



İlk olarak Traktörcüler sitesine giden Özcan ve beraberindekiler, Traktörcüler Dernek Başkanı Fehmi Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek traktörcüler sitesinin taşınması ile ilgili sıkıntılarını aktardılar.



AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ile beraberindekiler buradan Şair Nabi Mahalle Muhtarı Mustafa Ertürk’ü ziyaret ettiler.



Son olarak Ziraat Odası Başkanlığına geçen Özcan ve beraberindekiler Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve yönetimi tarafından karşılandılar.



Çiftçilerin sorunlarını konuştuklarını ifade eden Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu; “ Milletvekilimiz Halil Özcan hocamız çiftçi bir aileden geliyor. Sorunlarımızla daima ilgileniyor. Sorunlarımızı da iyi biliyor. Yönetim kurulu arkadaşlarımız adına kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.



Şanlıurfa’ya yaptıklarımız mutat çalışmalarımız çerçevesinde yine STK’larımızı ziyaret ederek görüşmeler yaptık. Traktörcülerin sorunlarını konuştuk. Şair Nabi Mahallesinin sorunlarını konuştuk. Ticaret Borsasını ziyaret ettik. Ziraat Odasını ziyaret ederek çiftçilerin sorunlarını konuştuk. Birkaç gün daha Şanlıurfa’dayız. Şehirdeki çalışmalarımız dışında İlçelere ve köylere gideceğiz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.