Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Halil Özcan dur durak bilmiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halil Özcan dur durak bilmiyor

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını sürdürürken, Akçakale ilçesinden kendisi gibi AK Parti Milletvekili adayı olan Av. Kemalettin Yılmaztekin’e teyzesi oğlunun vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.



AK aday Özcan, Yakubiye Mahallesinin genç Muhtarı Yakup Akbaş’ı ziyaret ederek mahallenin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Akçakale ilçesinden kendisi gibi AK Parti Milletvekili adayı olan Av. Kemalettin Yılmaztekin’e, teyzesi oğlunun vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundu.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yrd.Doç.Dr. Halil Özcan, “1 Kasım seçimlerinde kendi bölgemiz yine rekor oyla AK Partiyi 1. Parti yapacaktır. Gezdiğimiz, gördüğümüz her yörede bizlere ve partimize gösterilen aşırı ilgi, bu görüşümüzü teyid ediyor. Bu arada Milletvekili adayı kardeşimiz Av.KemalettinYılmaztekin’in teyzesinin vefatı nedeniyle kendilerine ve ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. Baş sağlığı dileklerimizi ilettik. Ailelerine ve sevenlerine sabır diledik” dedi.

Harran ilçesine de geçen Özcan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz’u da ziyaret ederek seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirme yaptılar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.