Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/başlıksız-1-6cdfed41.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
HALEPLİBAHÇEDE SEÇİM HEYECANI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HALEPLİBAHÇEDE SEÇİM HEYECANI

Siyaset

Şanlıurfa Haleplibahçe Mahallesinde 2011 Yılında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Muhtar Übeyit Arıcı'dan boşalan koltu için erken seçime gidiliyor.

1989'dan beri aralıksız 22 yıl muhtarlık görevini sürdüren Übeyit Arıcı'nın vefatından sonra koltuğuna 5 aday talip.
3 Haziran 2012 tarihinde yapılacak olan seeçimlere katılacak olan adaylarla görüştük.

AZİZİ KALEM MUHTAR ADAYI
Hayatını kaybeden eski muhtarımız Übeyit Arıcıyı rahmetle andığını söyleyen Azizi Kalem; "Bizim amacımız kendi mahallemizi daha güzel, faydalı, devletle halk arasındaki köprüyü sağlamak ve mahallemizi güzel şeyleri kazandırmak amacıyla haziran ayında yapılacak muhtarlık ara seçiminde adaylığımı koymuş bulunmaktayım" dedi.

FEVZİ KIZILELMA MUHTAR ADAYI
eski Muhtar Arıcının birinci azası olan Fevzi Kızılelma; "2011 yılında hayatını kaybeden eski muhtarımız übeyit arıcıya allahtan rahmet dileriz. 1. Aza olarak devlet mühürü bana verdi bende daha önceki hizmetin devamı için adaylığımı koymuş bulunmaktayım" dedi.

MÜSLÜM KAYA MUHTAR ADAYI
"Hayatını kaybeden eski Muhtarmız Übeyit arıcıya allah rahmet eylesin diyorum. Onun bıraktığı hizmetin devamı için mahallenin sorunlarını ve bu işi tecrübe edildiğimde haleplibahçe için yapılacak muhtarlık seçiminde adaylığımı koymuş bulunmaktayım" dedi.

AHMET KARADEMİR MUHTAR ADAYI
"İlk önce herkese saygılarımı sunarım.20 yıllık uzun bir süre mahallede muhtarlık yapan, 2011 yılında hayatını kaybeden eski muhtarımız Übeyit ARICI’ya Allah rahmet eylesin diyorum. Bende 3 Haziranda yapılacak muhtarlık seçiminde adaylığımı koymuş olmaktayım" dedi.

Ayrıca muhtarlık seçimlerinde aday olarak yarışacak Müslüm Birgül'e ulaşamadık.

Haber: Hüseyin Aslan/ Balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.