Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haleplibahçe için Belediyeden kredi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haleplibahçe için Belediyeden kredi

Siyaset

Şanlıurfa Belediye Meclisi Mayıs Ayı 2. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, Haleplibahçe Projesinin peyzaj çalışmasında kullanılmak üzere iller bankasından 5 Milyon lira kredi alınması ve bu konuda belediye başkanına yetki verilmesi, imar komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar tadilatları başlıklı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

HALEPLİBAHÇE PROJESİ PEYZAJ ÇALIŞMASINA 5 MİLYON TL’lik KREDİ

Belediye Meclisi Mart Ayı 1. Birleşim Toplantısı’nda ilk kez gündeme alınan, “İnceleyelim” gerekçesiyle İmar Komisyonuna havale edilen ancak Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda ve Olağanüstü Toplantıda ise 1 ay da ertelenerek Mayıs Ayı Meclis Toplantısına bırakılan “Haleplibahçe Projesinin peyzaj çalışmasında kullanılmak üzere iller bankasından 5 Milyon lira kredi alınması ve bu konuda belediye başkanına yetki verilmesi” başlıklı gündem maddesi nihayet bu ay olumlu bir şekilde karara bağlandı.

 

Toplantının diğer kısmında ise imar komisyonuna havale edilecek dosyalar teker teker üzerinde tartışılmasının ardından komisyonuna havale edilirken ve imar tadilatlarını içeren komisyon raporları ise okunarak belediye meclis üyelerince oylandı.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.