Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Güvenç'ten esnaf ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güvenç'ten esnaf ziyareti

Siyaset

Şanlıurfa  Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç,  Tarihi Divan yolu ve Haşimiye Meydanı esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Güvenç, sorunun bulunduğu alanlarda gerekli çalışmaların yapılması için talimat vererek, sorunları yerinde tespit etti.

 

Esnaftan ve vatandaşlarından yoğun ilgili gören Başkan Güvenç, esnafla ve vatandaşlarla sohbet ederek, tarihi divan yolu üzerindeki gezisini sürdürdü. Buradan Haşimiye Bölgesinde yer alan Kapalı Çarşıyı gezen Başkan Güvenç, çarşıların üstünün tarihi dokuya uygun olarak örtünmesi için daire başkanlarına talimat verdi.

 

Yol güzergahı üzerinde bulunan Gümrük Hanını da ziyaret eden Başkan Güvenç, Gümrük Hanında bulunan vatandaşlarla ve turistlerle sohbet edip çay içti.

 

Tarihi Divan Yolu ve Haşimye Bölgesi gezisinin ardından bir değerlendirme açıklaması yapan Başkan Güvenç, “Belediye binamızın önünden başlayarak Haşimiyedeki çarşı bölgesine kadar gezdik. Esnaf ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Lavabo ihtiyacını karşılama yerleri dile getirildi. Lavabo için yer tespitinde bulunduk. Öte yandan Mevlevihane cami ve çevresinin durumuna baktık. Haşimiye’de bulunan çarşılarının üstünün kapatılması ile ilgili inceleme yaptık. Esnafımızla selamlaştık” şeklinde konuştu.

 

Başkan Güvenç’e ziyaretleri esnasında , Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve Daire Başkanları eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.