Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Güvenç, Öğrenci Gençlerle Bir Araya Geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güvenç, Öğrenci Gençlerle Bir Araya Geldi

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç çalışmaların devam ediyor.

Harran Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kabasin ve Konsey üyelerini öğrenci evinde ziyaret eden Celalettin Güvenç, öğrencilerle sohbet etti.
Öğrencilerle akşam sohbetinde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, öğrencilerle çay içip görüş alışverişinde bulundu.
Öğrenci Konseyinin güzel bir birliktelik içerisinde olduklarını söyleyen Şanlıurfa Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, sosyal ve bilimsel yaklaşımlarıyla duyarlı bir topluluk oluşturduklarını anlatarak, öğrencilerle Şanlıurfa’da bulunduğu iki buçuk yıl içerisinde birçok etkinlikte bir araya geldiklerini kaydetti.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’in öğrenci evini ziyaret ettiğini duyan vatandaşlarında yer aldığı öğrenci evinde, hal pazarında çalışan bir vatandaşın, “Bu güne kadar hiçbir Valinin hal pazarını ziyaret etmedi. Vali iken 15 günde bir bizi ziyaret ettiniz. Siz Hal Pazarı esnafının yanına gelen ilk vali oldunuz” dedi.
Daha sonra öğrencilerle ve vatandaşlarla sohbetini sürdüren Güvenç, adaylık sürecini anlatarak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Öğrenci evinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kabasin, öğrenciler ve vatandaşlar eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.