Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/3-7ed4e2bd.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94

Warning: getimagesize(../dosyalar/2-0f0fac7a.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Güvenç; Hizmet için yola çıktık VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güvenç; Hizmet için yola çıktık VİDEO

Siyaset

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor.

Güvenç, Genç Bakış, BBP ve TÜMSİAD’ı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
Genç Bakış Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret eden Güvenç, burada Genç Bakış Eğitim, Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Yüksel ve üyeleri tarafından karşılandı. Başkan adayı Güvenç’in bir süre sohbet edip kısa bir bilgilendirmesinin ardından, Dernek Başkanı Yüksel’den dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.



Sebebimiz hizmet ve sizlerin teveccühüdür
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, ziyaretlerine devam ederek, TÜMSİAD’a geçip Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ve Yönetim Kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.
Büyükşehir yasasıyla ilgili olarak Şanlıurfa’nın kazanımlarından bahseden Celalettin Güvenç, “Bu yola çıkma sebebimiz hizmet ve sizlerin teveccühüdür” dedi.



BBP İl Başkanı ile sohbet

Celalettin Güvenç, TÜMSİAD ziyaretinin ardından Büyük Birlik Partisini ziyaret ederek Şanlıurfa İl Başkanı Sabri Çavcı’yla Şanlıurfa’ya hizmet etme konusunda bir süre sohbet etti. Görüş alışverişinde bulunan Güvenç, bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

Ziyaretler esnasında AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.