Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gürsel Tekin'den istifa çarkı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gürsel Tekin'den istifa çarkı

Siyaset

Gürsel Tekin'den istifa çarkı

Seçim öncesinde 'Yüzde 30 oy alamazsak istifa ederim' diyen CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel tekin'in koltuk sevdası ağır bastı ve kesinlikle istifa etmeyeceğini açıkladı.

ROTAHABER - Seçim öncesinde 'Yüzde 30 oy alamazsak istifa ederim' diyen CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel tekin'in koltuk sevdası ağır bastı ve kesinlikle istifa etmeyeceğini açıkladı.

Mart ayında Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına katılan Gürsel Tekin, canlı yayında kendisine yöneltilen “CHP yüzde 30’un altında kalırsa istifa eder misiniz” sorusuna “Gereğini yaparım, neden istifa etmeyeyim” şeklinde cevap vermişti. Tekin, Samanyolu Haber'de yaptığı bir başka açıklamada ise CHP'nin yüzde 40'ın altında kalması halinde istifa edeceğini açıklamıştı.

Seçim sonrasında CHP'nin oyunun yüzde 25'de kalması üzerine istifa edip etmeyeceği merak edilen Gürsel Tekin, bu sözlerinden çarketti.

KESİNLİKLE İSTİFA ETMEM

Tekin yaptığı açıklamada istifa etmesinin söz konusu olmadığını vurgulayarak, "İstifa etmem diye bir şey söz konusu değil. Yeni bir kurultay sürecine de girmeyeceğiz. Olmaz da. Şu anda kurultayı gerektirecek bir sonuç değil bu. Benim istifamı gerektirecek bir sonuç da değil. Tabii ki bir burukluk var hepimizde. Her siyasi parti iktidar olmak ister. Ancak, yarından itibaren aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.