Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gümrüklerde rüşvet yolsuzluk hayali ihracat bitmek bilmiyor, 5 ilde gerçekleştirilen son operasyonda 55 kişi gözaltına alındı!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gümrüklerde rüşvet yolsuzluk hayali ihracat bitmek bilmiyor, 5 ilde gerçekleştirilen son operasyonda 55 kişi gözaltına alındı!

Siyaset

Gümrüklerdeki yolsuzluk, rüşvet iddiaları bitmek bilmiyor. Mali Şube ekiplerince, hemen hemen her hafta bir gümrük müdürlüğüne baskın düzenliyor. Son baskın ise İstanbul polisi gerçekleştirdi. Yurt genelinde 5 ilde düzenlenen operasyonda 55 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla projeli bir çalışmanın ardından bugün harekete geçti.

Aralarında İstanbulun da bulunduğu 5 ilde düzenlenen operasyonda 55 kişi gözaltına alındı. Zanlılar sorgulanmak üzere Vatan Caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu kişilerin arasında gümrük çalışanı, yönetici ve firma yetkilileri de olduğu öğrenildi. Zanlılar gümrüklerde rüşvet, yolsuzluk ve hayali ihracatla suçlanıyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.