Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gül'le görüşen Kılıçdaroğlu'ndan açıklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gül'le görüşen Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara ve İstanbul'da yaşanan olaylardan dolayı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den talep ettiği randevu için Çankaya Köşkü'ne geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da başlayan ve birkaç gündür Ankara'da da devam eden olaylara ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den akşam saatlerinde randevu talep etmişti. Cumhurbaşkanı Gül'ün saat 18.00'e verdiği randevu için CHP Lideri Kılıçdaroğlu saat 18.07'de Çankaya Köşkü'ne giriş yaptı.

CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, Köşk'teki randevuya yalnız geldi.

Yaklaşık yarım saat süren görüşme sonrasında Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu ve gazetecilerin sorularına cevap verdi.

Kılıçdaroğlu, Gül ile yaptığı görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı'nda yaşananlar, kendisinin Gezi Parkı'na yaptığı ziyaret, Başbakan Erdoğan'ın kullandığı dilin olayı yatıştırmaya yönelik olmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, Taksim Gezi Parkı'nda ağaçları korumak isteyenlere karşı orantısız güç kullanıldığını bu gerçeğin görülmesi gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın yüzde 50'yi zor zaptediyoruz sözünün çok yanlış olduğunu, toplumu sağduyuya çağırmak gerektiğini bu tür söylemin ancak diktatörlerin söylemi olduğunu belirterek "Başbakan'ın çıkıp halktan özür dilemesini istiyoruz bunu bekliyoruz. Eylemlerin şiddete dönüşmemesini ve kamu malına zarar verilmemesini istiyoruz. Kamu malına zarar veren eylemleri kabul etmiyoruz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.