Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gönüllerin Başkanı: Bahattin Yıldız
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gönüllerin Başkanı: Bahattin Yıldız

Siyaset

Çalışkanlığıyla ön plana çıkan, her kesime kucak açan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,  vatandaşların takdirini topluyor. Özellikle ahde vefa ziyaretleriyle herkesi kucaklayan Başkan Yıldız herkese tek tek ulaşmaya gayret ediyor.

Partiye emek vererenlere ahde vefa göstererek ziyaretlerde bulunan ve fikir alış verişi yapan Türkiye'nin en genç İl Başkanı Bahattin Yıldız, bir öğrencinin menemen teklifini kabul ederek menemen yaptı. 

Sosyal medya özerinden "Başkanım @byildiz63 akşama ögrenci evimizde menemene ne dersiniz Sıcak çayımızda var demi @TahaBAYARR başkanım " diye teklifde bulunan Enes Özok'la irtibata geçen Başkan Yıldız, öğrencilere misafir oldu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ile birlikte öğrencilere misafire olan İl Başkanı Bahattin Yıldız mutfağa geçerek menemen yaptı. Gençlerle sofraya oturan Yıldız; "Enes ve Yusuf Kardeşimin davetini kıramazdım tabi ki, bu akşam evlerinde misafir oldum, güzel bir sohbet oldu, Menemen’de yapmaya çalıştık.Genç kardeşlerimize öğrencilik ve daha sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. 

Başkan Yıldız'ı ağırlamaktan memnun olduklarını belirten Enes Özok "Sizi ağırlamak şerefti başkanım güzel sohbetiniz anılarınız öğütleriniz için teşekkür ederiz cok mutlu ettiniz şeref verdiniz" dedi. 

Başkan Yıldız geçen hafta yine bir gurubun, Gümrükhan'da "isotlu kahvaltı" teklifine olumlu yaklaşmış, kahvaltıda buluşmuştu. 

Ali Aslan / www.balikligol.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.