Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
GASKİ su tasarrufunu anlatmak için stant açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

GASKİ su tasarrufunu anlatmak için stant açtı

Siyaset

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü, su tasarrufunu anlatmak için stant açtı.

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İşleri (GASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından su tasarrufunun öneminin anlatıldığı stant açıldı.

Gaziantep halkının tasarruf noktasında duyarlı davrandığını vurgulayan GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, standı vatandaşlara teşekkür etmek ve tasarruf bilincini canlı tutmak amacıyla açtıklarını belirtti. Bölgenin ve Gaziantep’in Ekim ayı itibariyle yağış aldığını belirten Sönmezler, “Bölgemizin içme suyunu sağlayan Kahramanmaraş Kartalkaya Barajımız ve havzası yağmur almaya başladı. Bu bizim için sevindirici bir durum.”dedi.

Stantta yer alan görevlilerin vatandaşlara suyun önemini anlattığını dile getiren Sönmezler, “Gazianteplilere tasarrufa devam etmek adına suyun hayatımızda ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Ayrıca, gelecekte belki de her şeyin sudan ucuz olacağını, en pahalı şeyin su olacağını, bu anlamda suya sahip çıkmak ve tasarruflu kullanmaya devam etmek adına böyle bir etkinliği düzenledik.”şeklinde konuştu.

Gaziantep’in büyük ölçüde su ihtiyacını karşılayacak Düzbağ Projesi hakkında da bilgi veren Sönmezler, planlama aşamasından proje aşamasına geçildiğinin müjdesini verdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.