Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba; Yeşil alanları park yapıyoruz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba; Yeşil alanları park yapıyoruz

Siyaset

Hava koşullarının giderek iyileşmesiyle birlikte Ulubatlı Parkı ve Tarihi Mahmutoğlu Kulesi önündeki parkta çalışmalara devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, imarda park olarak görünen her karışın yeşil alana dönüştürüleceğini söyledi.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ismi verilen Ulubatlı Parkı başta olmak üzere Tarihi Mahmutoğlu Kulesi önü ve birçok noktada çalışmaların devam ettiğini ifade eden Fakıbaba, “8 yıldan bu yana Şanlıurfa’nın daha yeşil bir kent olması için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak imarda neresi yeşil alan görünüyorsa orada park çalışmalarına mutlaka ağırlık veriyoruz. Bunu halkımızın iyice bilmesi gerekir. Hiçbir şekilde mahalle farkı gözetmeksizin yürütülen çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eyyüpkent’te, Ulubatlı’da, Süleymaniye’de ne kadar yeşil alan varsa o konuda çalışmalarımız devam ediyor. Her zaman ifade ediyorum, Şanlıurfa ve Urfalıların hizmetin en iyisine layıktır. Bu söylemler lafta kalmayacak, az konuşup çok iş yapacağız” dedi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görevli işçilerle çalışmalar hakkında sohbet eden Fakıbaba, yürütülen hizmetlerde emeği geçen başta Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı olmak üzere tüm ekibe teşekkür ettiğini söyledi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.