Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba; Japonya gezim faydalı oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba; Japonya gezim faydalı oldu

Siyaset

Doğuştan Marka Şehir” Şanlıurfa’nın Dünyaya tanıtılması amacıyla önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Japonya’nın Tokyo kentinden döndü.


Şanlıurfa Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla Japonya’nın Tokyo kentindeki JATA Seyahat Fuarında oluşturulan “Şanlıurfa Standı”nda kentin tanıtımını bizzat üstlenen Başkan Fakıbaba, bir hafta süren Japonya gezisinin değerlendirmesi yaptı ve gezinin oldukça faydalı geçtiğini söyledi.
Ziyaretin kısa bir değerlendirmesini yapan Fakıbaba, “Oldukça faydalı bir gezi oldu. Tanıtım açısından ilimiz için önem taşıyan bir organizasyonda yer aldık. Japonya’nın başkenti Tokyo’nun yanı sıra Seul’da da bazı temaslarımız oldu. Urfalı işadamlarımız ile Japon işadamları arasında önemli diyaloglar yaşandı. Vizyon olarak bu gezinin oldukça faydalı geçtiğine inanıyorum. Bu tür gezilerde kentimizde neler yapabiliriz? Bunların birer araştırmasını yapıyoruz. Eksikliklerimizi ve fazlalıklarımızı gözden geçiriyoruz amacımız güzel bir kenti insanların hizmetine sunmaktır” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.