Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba Çabulcularla Çalışmaya Devam Edecek mi?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba Çabulcularla Çalışmaya Devam Edecek mi?

Siyaset

Şanlıurfa Belediyesi Başbakan Erdoğan'ın ihya etmeyin dediği fazi lobisi bankalarıyla çalışmaya devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

İstanbuldaki Gezi Parkı eylemleriyle gündeme gelen özel bankaların özellikle Yapı Kredi, Garanti ve İş Bankasına yönelik boykot eylemleri devam ederken; Genel müdürü Ergun Özen'in "Ben Gezi eyleminin yanındayım. Ben de çapulcuyum" diyen Garatni Bankasıyla çalışan Şanlıurfa Belediyesinin bu bankayla çalışmlarını kesip boykot edip etmeyeceği merak ediliyor.

Başbakan Erdoğan Talimat Vermişti

bir kaç gün önce Keçiören'in Altındağ'da halka hitap eden Başbakan Erdoğan fazi lobisini ihya etmeyin demişti. Erdoğan konuşmasında; “Bu zihniyet kirlidir. Bir tanesi çıkmış: 'Ne sağcıyım, ne solcu, çapulcuyum, çapulcu' diyor. Bunları ihya etmeyin. Bunlar yıllarca bu milletin sırtından geçindiler. Millet olarak bunlara dersini verme zamanı. Onları biliyorsunuz. Devletin bankaları var diyorum size ne demek istediğimizi anlarsınız” diyerek faiz lobisi bankalarıyla çalışılmamasını istemişti.

BELSAN'da İş Bankasıyla Çalışıyor

Şanlıurfa belediyesine bağlı en büyük yarı kamu şirketi BELSAN ise Türkiye İş Bankasıyla çalışıyor.

Fakıbaba Çağrıya Uyacak mı?

AK Partiye geçerken "Sizin ve partimin emrinde olacağım" diye Fakıbaba Başbakan'ın Çağrısına uyup uymayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor.

www.baliklgol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.