Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyüpoğlu boş durmuyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyüpoğlu boş durmuyor

Siyaset

Şanlıurfalıların ‘Seydi Amca’sı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, beraberinde İl Başkan Yardımcılarından Cemil Çadak, Eyyubiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve Karaköprü Belediye Meclis üyesi Bekir Akyol ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ŞUTİM ve Oduncular Pazarı esnaflarını ziyaret ederek seçimlerde AK Partiye destek olmalarını istedi.




Sabah saatlerinde ilçe Başkanları,Belediye Başkanları,Bölge Milletvekilleri ile Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebatî başkanlığında bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarına katılan Seydi Eyyüpoğlu, öğleden sonra da Şanlıurfa Ticaret Merkezi (ŞUTİM) ve Oduncular Pazarı esnaf ziyaretleri yapıldı.

Kendisine boş vakit ayıramayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Biz sadece seçim zamanlarında değil, her fırsatta esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hal hatırlarını soruyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Sorunlarını dinliyor ve çözümü noktasında elimizden geleni esirgemiyoruz, yapıyoruz. Varsa taleplerini de dinliyoruz ve uygun olanları değerlendirmeye çalışıyoruz. Biz her zaman milletimizin, hemşehrilerimizin emrindeyiz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.