Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye'deki Asya Mahallesine Müjde
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye'deki Asya Mahallesine Müjde

Siyaset

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde bulunan Asya mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ekiplere yapımı devam eden 3 adet park için çalışmaları hızlandırmaları talimatı verdi.


Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş, park bahçeler müdürlüğü tarafından asya mahallesinde yapımına başlanılan 3 park alanında incelemelerde bulunup, çalışmaların daha da hız kazanması direktifını verdi.

 İlçe genelinde aralıksız bir halde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye Belediyesi park bahçeler müdürlüğü tarafından asya mahallesinde imalına başlanılan yeni park alanlarında da araştırmalarda bulunmuş oldu. Mahalle muhtarı ahmet çağan ve teknik ekiple birlikte çalışmaların başladığı alanları gezen ve yurttaşlarla icatan başkan Kuş, yurttaşların alanın genişletilmesi talebini de anında yerine getirerek, ilgililere direktif verdi. 5148, 5149 ve 5157. Sokaklardaki iki ayrı yerde başlanılan yeni park alanlarının kısa süre içinde bölge sakinlerinin hizmetine gireceğini belirten başkan Kuş, buldukları her alanı değerlendirdiklerini söylemiş oldu. Mahallede yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı ve vatandaşlar da başkan Mehmet Kuş ve kadrosuna teşekkür etti.

Ekiplerin ilçe genelinde hummalı bir halde çalışmaya devam ettiğini belirten eyyübiye belediye başkanı Mehmet Kuş,” 1 nisan’dan sonra tüm mahallelerimizi muhtarlarımızla beraber gezdik ve sıkıntılarını not etmiştik. Asya mahallemizde de park sorunsı talebini almıştık. çok şükür talimatımızı verdik. Asya mahallemize 3 park yapıyoruz. Inştanrı bir aya kadar da bu parklarımızı mahallemize ve bölge sakinlerimize kazanmıştırrmış olacağız. Bunun yanı sıra yurttaşlarımızın kilitli beton parke taşı talebi olmuştu. Onu da inşallah önümüzdeki hafta da parke taşı çalışmalarına başlayacağız. Kısa zaman için de mahallemizin bütün eksikliklerini gidermiş olacağız. “ dedi.

Asya mahalle muhtarı Ahmet Çağan ise başkan kuş’a çalışmalarından dolayı teşekkür edip,” bu alanlarımız daha önceden şahıslar tarafınca işgal ediliyordu. Seçimden sonrasında başkanımız mahallemizi ziyaret ettiğinde bu alanları parka çevireceğini söyledi, bizlere laf verdi ve sözünü tuttu. Bundan dolayı başkanımıza mahallem adına çok çok teşekkür ederim.” dedi.

Eyüp nebi mahalle muhtarı Mahmut karakuşlu da ilçedeki çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” eskiden bu alanları insanoğlu alıp satıyordu, ev yapıyorlardı. Başkanımız geldikten sonra bunlara müsaade etmedi. Sağolsun şimdi parklar ve yeşil alanlar yapılıyor. Allah kendisinden razı olsun. “ diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.