Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Esnaf Güvenç'e Tam Destek Veriyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Esnaf Güvenç'e Tam Destek Veriyor

Siyaset

Her fırsatta vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da ticaretin kalbinin attığı halk diliyle ‘Aşağı Çarşı’ diye tabir edilen; Arap Meydanı, Haşimiye ve Divanyolu esnafıyla ve alış veriş yapan vatandaşlarla buluştu.



Esnaf ve vatandaşlarla buluşma kapsamında Arap Meydanından başlayarak Divan Yolu ve civar esnaf gezisini gerçekleştiren Celalettin Güvenç, kapsamlı gezide esnaf ve vatandaşların desteğiyle 30 Martta AK Partiye teveccühün gün geçtikçe daha arttığını ve milletin partisine sahip çıktığını söyledi.
Arap Meydanında esnafla vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Celalettin Güvenç, esnafın istek ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümü doğrultusunda görüşlerini dile getirdi. Bölgenin sıkıntılarından haberdar olduğunu belirten Celalettin Güvenç, istişarelerle çözüm odaklı çalışmalarını 1 Nisan itibariyle başlatacaklarını aktardı.
Yol güzergahı üzerinde bulunan işletmeleri ziyaret eden Celalettin Güvenç, sebzecilerin, kasapların, halıcıların ve kuyumcuların bulunduğu bölgeleri gezdi.
Öte yandan bir erkek kuaföründe müşteri ve işletme sahibiyle samimi sohbet gerçekleştiren Celalettin Güvenç, birlik ve beraberlik olunca yatırımların gerçekleştiğini ifade ederek, gençlerin ve çocukların geleceğinin birlik ve beraberlik ile inşa edileceğini sözlerine ekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.