Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eski Vekil Kaplan, Büyükşehir Belediyeye talip
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eski Vekil Kaplan, Büyükşehir Belediyeye talip

Siyaset

Ak Partiden Şanlıurfa büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığına Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Kaplan talip oldu.


Yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Partiden Belediye başkan aday adaylığını düşünen isimler bir bir kamuyoyuna çıkmaya başladılar. 1 Kasım'da sona erecek olan müracaatlar öncesi en çok merak edilen konu ise kimlerin Büyükşehir belediye Başkan aday adayı olacağı.
Mevcut Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba'nın kesin olarak aday gösterilmeyeceği konuşulduğu Ankara kulislerinde deneyimli bir siyasetçi Mahmut Kaplan, Büyükşehir belediye başkan aday adaylığına müracaatta bulunacak.
AK Partinin kurucu Milletvekillerinden olan ve kendi döneminde birçok projede imzası bulunan Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Kaplan'ın Ankara'da bazı görüşmelerde bulunduktan sonra Büyükşehir belediye Başkan aday adaylığına karar verdiği öğrenildi.

Ak partide resmi müracaatların sona ermesine sayılı günler kalırken, Büyükşehir Belediye başkan aday adaylığına resmi müracaatta bulunacak olan Mahmut Kaplan'ın Şanlıurfa'da bir basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulunmasıı bekleniliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.