Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/190320131335416580531_3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 523 in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Eski CHP'li vekil Salih Fırat AK Parti'ye katıldı VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eski CHP'li vekil Salih Fırat AK Parti'ye katıldı VİDEO

Siyaset

CHP'den istifa eden Adıyaman Bağımsız Milletvekili Salih Fırat, AK Parti'ye katıldı.

 

CHP'li Birgül Ayman Güler'in 'Türklerle Kürtler eşit değildir' sözlerine tepki olarak CHP'den istifa eden Adıyaman milletvekili Salih Fırat, geçtiğimiz pazar günü AK Parti'ye katılma kararı aldığını açıklamıştı.
Fırat, bugünkü AK Parti grup toplantısında rozet takarak resmen AK Partili oldu. Başbakan Erdoğan Fırat'a rozetini bizzat kendi taktı ve üyeliğinin hayırlı olmasını diledi.
Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Fırat, duygularını şöyle ifade etti:
"AK Parti'ye katılma kararı alırken çok düşündüm. Ama halkla hareket etme kararı aldığım için tercihimi böyle kullandım. Doğru işler yapmanın yolu doğru siyaset yapmaktan geçer. AK Parti ülkemizdeki militarist ülke yönetiminin hakim olduğu ülkeyi demokratik bir ülke haline getirmiştir.
Ülkemiz şu anda dünyanın çok önemli siyasi bir aktörü haline gelmiştir. Türkiye gündemi belirlenen ülke olmaktan çıkmış gündem belirleyen bir ülke haline gelmiştir. Bir dönüşüm süreci gerçekleştirilmiştir. Kürt sorununun çözümü konusunda hükümetini riske atan, 'Gerekirse baldıran zehri içerim' diyen Başbakanımız, büyük bir cesaret ve samimiyet göstererek gövdelerini taşın altına koymuştur. Ben de bu sürece katkı sunmak için gövdemi taşın altına koymaya ve baldıran zehrine ortak olmaya geldim.
AK Parti dönemi değişim dönüşüm dönemi olmuştur. AK Parti'ye bundan sonra da katılımların olacağını belirtmek isterim. Bu süreçte bana AK Parti içerisinde siyaset yapma imkanı sağlayan Başbakan Erdoğan'a saygılarımı sunuyorum."
Kaynak: Rotahaber.com



 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.