Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan yarın Katar'a gidecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan yarın Katar'a gidecek

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetlisi olarak Katar'a iki günlük resmi ziyarette bulunacak.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetlisi olarak yarın Katar’a resmi ziyarette bulunacak.

Katar ziyareti ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Erdoğan'ın Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetlisi olarak 14-15 Eylül tarihlerinde bu ülkeye resmi ziyarette bulunacağı kaydedildi.

Açıklamanın devamında; “Sayın Cumhurbaşkanımız ziyaretleri sırasında, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile görüşecekler, Baba Emir Hamed bin Halife Al Sani ile de biraraya geleceklerdir.

Görüşmelerde, Türkiye ve Katar arasında her alanda büyük gelişme kaydeden ikili ilişkiler ve işbirliğinin yanı sıra bölgesel konular da ele alınacaktır.”bilgisine yer verildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.