Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan, Şanlıurfa'ya gelmiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan, Şanlıurfa'ya gelmiyor

Siyaset

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya geleceğine ilişkin olarak medya da çıkan ve kaynağı belirtilmeyen haberler üzerine Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı yazılı bir açıklama yaptı.

 

Şanlıurfa’da zaman zaman okuyucuyu altadan haberleri servis eden bir kısım medya’nın yalanını Şanlıurfa İl Başkanının açıklaması ile son buldu.

 

Yapılan açıklamada Av. Eğilmez; “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yoğun programlarından dolayı Şanlıurfa’ya gelemeyecek” dedi.

 

Başkan Av. Eğilmez; “Sayın Başbakanımızın Şanlıurfa’ya 25 Ağustos’ta geleceği yönünde bazı söylentiler üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile yaptğım görüşme neticesinde, Sayın Başbakanımız yoğun programlarından dolayı Şanlıurfa’ya gelemeyecek. Ancak ilerideki bir tarihte Şanlıurfa’da yapılan yatırımların açılışına katılacaktır” dedi.

 

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.