Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan, Davutoğlu ve Fidan neden hedefte? VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan, Davutoğlu ve Fidan neden hedefte? VİDEO

Siyaset

ABD ve İsrailliler son zamanlarda Türkiye'yi hedef alan yayınlarla beraber, açıklamalar da yapıyor. Peki ne oldu da bunlar Türkiye'den rahatsız olmaya başladı? Bu sorunun cevabı iki dakikalık videoda gizli…

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri BakanıAhmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ne oldu da dış güçlerin hedefi haline geldi?

MİT Müsteşarı Hakan Fidan üzerinden psikolojik savaş başlatan güçler, Türkiye'nin hem içeride hem de dışarıda attığı önemli adımlardan rahatsız oldu.

Çözüm süreciyle birlikte, deyim yerindeyse, bahar günleri yaşayan Türkiye, asırlardır birlikte yaşadığı halkların haklarını veriyor ve bu doğrultuda demokratik adımlar atıyor.

Öte yandan Türkiye'nin Ortadoğu ile Suriye politikaları ve İran- Amerika ilişkileri çerçevesinde Türkiye, dünyaya bambaşka mesajlar veriyor.

Sosyal paylaşım sitesi Youtube'a AK Partililer tarafından eklenen iki dakikalık görüntülerde bu durum daha net anlaşılıyor.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER:


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.