Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan Bülent Arınç'la Telefonla Konuşmuş, İlginç Diyalogu Erdoğan Paylaştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan Bülent Arınç'la Telefonla Konuşmuş, İlginç Diyalogu Erdoğan Paylaştı

Siyaset

Çıktığı bir televizyon programında Selahattin Demrta ve Osman Kavala'ya yaptığı güzellemelerle Türkiye'nin gündemini meşgul eden AK Parti Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç'la görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu diyaloğu İstifa sonrası toplantıda açıkladı.

Erdoğan'dan Arınç'a sert tepki! İstifa sonrası toplantıda açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında Arınç’la görüşmesini anlattı: Sözlerimin onu üzdüğünü söyledi. Ben de kendisine, ‘Sen bizi daha çok üzdün’ dedim.
Erdoğan'dan Arınç'a sert tepki! İstifa sonrası toplantıda açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MYK toplantısında kurmaylarına Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyeliğinden istifa eden Bülent Arınç ile yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını anlattı.

Erdoğan, “Bugün Arınç’la konuştuk. Sözlerimin onu üzdüğünü söyledi. Ben de kendisine ‘sen bizi daha çok üzdün’ dedim. Yasin Börü ve ellerinde Kürtlerin kanı olan adamları başımıza çıkarıyorsunuz. İnşallah, bundan sonra böyle açıklamalar yapmaz. Ben açıklamasını doğru bulmadığımı kendisine de ilettim” dedi. Bunun üzerine kurmaylar, AK Parti tabanından Bülent Arınç’ın sözlerinin tepki gördüğünü, ancak istifasının olumlu karşılandığını iletti.

"REFORMLARDA KARARLILIĞIMIZ DEVAM EDECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda, Adalet Bakanlığı ve partisinde yürütülen reform çalışmalarıyla ilgili de değerlendirmeler yaptı. Erdoğan, “Bizim her zaman reformlarımız oldu. Bu reformlarımızda her zaman kararlı olduk, kararlılığımız devam edecek” diye konuştu.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.