Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan Bayraktar istifadan vazgeçti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan Bayraktar istifadan vazgeçti

Siyaset

17 Aralık büyük rüşvet operasyonunda oğlu gözaltına alınan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yılan hikayesine dönen istifasında son karar verildi. Bayraktar istifa etmekten vazgeçti.

Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşen Bayraktar'ın istifadan vazgeçtiği ve AK Parti için seçim çalışmalarına katılacağı bildirildi.
İSTİFA ETMEYİNCE BAKANLIKTAN AZLEDİLMİŞTİ
Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, görevinden istifa etmeyince bakanlıktan azledilmişti. Bayraktar, NTV'ye yaptığı açıklamada ise Başbakan Tayyip Erdoğan'ı da eleştirerek hem partisinden hem milletvekilliğinden istifa ettiğini açıklamıştı.
DİLEKÇESİNE HİÇBİR İŞLEM YAPILMADI
Fakat bu kararının hukuki gerekçelerini yerine getirmeyen Bayraktar, bakanlıktaki devir teslim töreninde, “40 yıllık davama hizmet edeceğim” diyerek istifadan dönüşünün ilk sinyalini vermişti. İstifasını açıklamasına rağmen resmen bu konuda girişimde bulunmadığına yönelik basında haberler çıkması üzerine ise Bayraktar, dilekçesini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'e göndermişti. İstifanın verileceği yerin genel merkez olmadığından hareketle de Şahin herhangi bir işlem yapmamıştı. Dilekçe daha sonra AK Parti Meclis Grubu'na gönderildi. Grup yönetimi de dilekçe için hiçbir işlem yapmadı.



ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ, PARTİDE KALMASINI KESİNLEŞTİRDİ
Bayraktar istifasından haftalar sonra TBMM'ye gitti ve Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ile görüştü. Bayraktar'ın barış adımları Twitter mesajıyla devam etti. Bayraktar, “Önce Allah’ın, sonra RTE’nin sayesinde, genel müdür, meclis üyesi, TOKİ Başkanı, milletvekili ve bakan olduğum gerçeği ortadadır” mesajı attı. Bayraktar nihayetinde Erdoğan ile de görüşerek partide kalmasını kesinleştirdi. Bayraktar'ın artık partisinin seçim çalışmalarına da katılarak destek olması bekleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.