Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Erdoğan, akil insanları açıkladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Erdoğan, akil insanları açıkladı

Siyaset

Başbakan Erdoğan, bir süredir tartışılan ve bir bakıma magazinleşen Akil Adamlar konusuna son noktayı koydu. Erdoğan, Akil Adamlar'ın çerçevesini çizdi.

Başbakan Erdoğan, CNN Türk ve Kanal D ortak yayınında, "Başbakan Özel" programında Hande Fırat'ın moderatörülüğünde Enis Berberoğlu, Taha Akyol ve Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı.
İşte Başbakan'ın Akil Adamlar Açıklaması;
Akiller süreci devam ediyor. Biz görüşeceğiz, 'ben de varım' diyorlarsa biz de eyvallah diyeceğiz. Ülkemizin 7 bölgesinden oluşan 7 kişiyle Akil İnsanlar kadrosu olacak. Bunlar belirleyici olmayacak. Bunların gayreti özellikle toplumsal algıyı oluşturmak, geliştirmek olacak. Toplumda karşılığı olan kişilerden oluşan Akil İnsanlar diyoruz. Akademi, medya, STK temsilcileri var. Bütün bunlardan oluşan bayanlar, erkekler var. Bu 7 kişidenbir kişi başkan, bir kişi başkan vekili, 1 kişi sekretaryayı yüklenecek. Akil İnsanlar çalışmasını 1 ay içerisinde bitirecekler. Bütün masraflarını karşılamak suretiyle çalışmayı yürüteceğiz.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.