Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğilmez’den BİK’e; Basın güçlü olursa demokrasi de güçlenir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğilmez’den BİK’e; Basın güçlü olursa demokrasi de güçlenir

Siyaset

AK PARTİ Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, yeni açılan Basın İlan Kurumu (BİK) Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek Şube Müdürü Şükrü Kılıç ile görüştü.

ŞUBE MÜDÜRÜNE ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, teşkilat olarak yeni açılan Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şubesi'ni ziyaret etmek istediklerini belirtti. İl Teşkilatı olarak ziyaretler konusunda hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Eğilmez, "Şanlıurfa'da yeni açılan kurum veya yeni atanan müdür olduğunda, ilk ziyaret edenlerden olmaya gayret gösterdiklerini söyledi. Yasama, yürütme ve yargıdan sonra demokratik ülkelerde basının dördüncü kuvvet olduğunu belirten Eğilmez, ''Demokrasinin daha da güçlenmesi, vatandaşın bilgilendirilmesi açısından basın yayın kuruluşları önemli işlev yürütüyorlar. Özellikle Kurumların yaptıkları hizmetlerin halka anlatılması açısından yerel basın önemlidir'' diye konuştu.

 

TÜM GAZETE VE KURUMLARA EŞİT MESAFEDEYİZ

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şubesi’nin 16 Temmuz'da faaliyete geçtiğini belirten Şube Müdürü Şükrü Kılıç, Basın İlan Kurumu’nu Şanlıurfa’da tanıtma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Basın İlan Kurumu’nun iki temel görevinin olduğunu ifade eden Kılıç, "Bunlardan birincisi resmi ilanlara ve reklamlara aracılık yapmak, ikincisi de bölgedeki yerel basının güçlenmesini sağlamak. Bu anlamda biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bütün gazetelere ve kurumlara eşit mesafede durarak görevimizi yerine getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

 

Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in yanı sıra Medya Tanıtım İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Toruve İl yönetim Kurulu üyesi Şahban Kılıçhazır bulundular.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.