Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğilmez; Sorunların Takipçisiyiz
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğilmez; Sorunların Takipçisiyiz

Siyaset

Akziyaret (Cülmen) köy sakinleri, AK Parti İl Başkanlığına gelerek sorunlarını AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’e ilettiler.

Akziyaret (Cülmen)’den yaklaşık 40 kişilik bir grup AK Parti İl Başkanlığına gelerek AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ile bir süre görüşerek köylerindeki su, yol ve elektrik sorunlarını aktardılar.



Grup adına konuşan Mustafa Alagöz; “Akziyaret sakinleri olarak su, yol ve elektrik sorunumuz var. AK Parti İl Başkanından bize bu konularda yardımcı olunmasını istedik” dedi.



AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “Akziyaret (Cülmen) köyünün yol, su ve elektrik sorunları var. Elektrik konusunda bu yıl yaklaşık 23 milyon TL’lik yatırımla büyük sorunlar ortadan kalkacak. Elektrik konusunda bir rahatlama olacak. Yol ve su konusunda da Akziyaret için yapılması gerekenleri yapacağız. Bu anlamda Akziyaret köyündeki sorunların takipçisi olacağız” dedi.




Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.