Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğilmez; Saldırı vahşi bir cinayettir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğilmez; Saldırı vahşi bir cinayettir

Siyaset

Gaziantep’teki bombalı saldırı ile ilgili konuşan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Topluma karşı işlenmiş vahşi bir cinayettir” dedi.

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Gaziantep Karşıyaka Polis Merkezi yakınlarında patlayan bombanın, bayramı yasa çevirdiğini, 4'ü çocuk olmak üzere 9 vatandaşın hayatını kaybettiğini ve bunun derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Başkan Eğilmez; “Bu saldırı vahşice işlenmiş bir cinayettir. Toplum cinayetidir. Gaziantep’teki o manzarayı herkes gördü. Yürekleri dağlatan bir manzaradır. İnsanlar çoluk çocuk demeden katledildi. Bu acıyı tarif etmek mümkün değil” dedi.

 

Şanlıurfa Milletvekilleri ile birlikte Gaziantep’teki cenaze törenine katıldıklarını belirterek vahşi saldırı karşısında tüm Türkiye’nin tek yürek olduğunu ifade etti. Başkan Eğilmez; “Bu cinayet hiçbir şekilde mazur görülemez. Herkesin lanetlemesi lazım. Birliğimize, huzuruma, kardeşliğimize yöneltilmiş vahşi bir eylemdir. Bu saldırı eylemin herkesi lanetleyip kınaması gerekir” dedi.

www.balikligol.com

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.