Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğilmez, Rabia ismi için onları kutladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğilmez, Rabia ismi için onları kutladı

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İslami özgürlük anlamına gelen Rabia ismini meydana veren Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini ve talep eden Şanlıurfalıları kutladı.

AK Parti İl Başkanlığında gündemi değerlendiren Başkan Eğilmez, Topçu Meydanı yanında bulunan eski Vilayet yerine 103 STK temsilcisinin talebini değerlendiren Büyükşehir Belediye MEclis Üyelerinin o meydana RABİA ismini vermesinden dolayı tarafları kutladı.

 

“RABİA İSMİNDE EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM”

Son günlerin bir diğer tartışma konusu olan Rabia meydanıyla ilgili de konuşan İl Başkanı eğilmez; “Özellikle son dönemde Şanlıurfa’nın gündemini meşgul eden Rabia Meydanıyla ilgili Büyükşehir Belediyemizin verdiği bir karar var. O yeni oluşturulan meydanın Rabia olması takdir edilecek bir olay. Bu isim için oy kullanan meclis üyelerini, gerek AK Partili gerek BDP’li olsun oy veren arkadaşlarımı bir kez daha kutluyorum. Burada bir isim değişikliği yapılmamış tamamen yeni oluşturulan, Eski Valilik, adliye ve tapu binalarının olduğu alan. Yeni açılan bir meydan. Bu meydana bu isim verildi. Bir kez daha bu kararda emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Bilindiği gibi bazı kesimler İslami Özgürlük anlamına gelen Rabia ismini karambole getirerek sanki Topçu Meydanının ismi değişmişçesine propaganda yaparak ismin değişmesini istiyorlar. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.