Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eğilmez; Kadın yaşantımızın merkezidir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eğilmez; Kadın yaşantımızın merkezidir

Siyaset

Hiç kimsenin kadına yönelik şiddeti, töre, gelenek, namus davası diyerek meşrulaştıramayacağını ifade eden Av. Yusuf Eğilmez; “Bizim medeniyetimiz, 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' der. Bu nedenle kadınlarımızı yaşantımızın merkezi olarak kabul ederiz” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesi bir mesaj yayınlayan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesi ile başta Şanlıurfa olmak üzere ülkemizin dört bir yanındaki emekçi kadınlara selamlarımı gönderiyorum. Şanlıurfa’nın elleri nasırlanmış, alın teriyle kazanan, evine ekmek götüren tüm çilekeş, vefakar, cefakar kadınlarını, annelerimizi, evinde çocuğunu yetiştiren, evinin direği, evinin onuru kadınlarımızı, hanım kardeşlerimizi selamlıyorum.



Bu günlerde komşumuz Suriye’de Esed yönetimince zalimce katledilen kadınlarımızı, Afganistan'ın yoksul kadınlarını, Irak'ın, Filistin'in mağdur, mazlum kadınlarını, dünyanın her yanındaki ezilmiş kadınları selamlıyor, kendilerine Şanlıurfa’dan dualarımızı yolluyorum.



8 Mart Dünya Kadınlar Gününün, ülkemin tüm kadınları için, dünyanın tüm kadınları için, istismarın son bulmasına, baskıların sona ermesine, cinayetlerin, tecavüzlerin tükenmesine, barışa, dostluğa, kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını yürekten temenni ediyorum.



Hiç kimse, kadına yönelik şiddeti, adına 'töre, gelenek, namus davası' diyerek meşrulaştıramaz. Bizim medeniyetimiz, 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' der. 'Annenize, babanıza yanınızda yaşlandıklarında öf bile demeyeceksiniz' diye emreder. Bizim medeniyetimiz, kültürümüz, kadın erkek demeden, yaşlı çocuk demeden canı, hayatı, insanı kutsal görür, mübarek görür, dokunulmaz görür. Bizim geleneklerimiz kadını, evin de ailenin de sosyal hayatın da ekonomik hayatın da en merkezinde görür ve böyle kabul eder.



Türkiye'miz bölgesel güç olma yolundaki aydınlık yarınlara kadınlarla kavuşacaktır. Kadınların hak mücadelesini her zaman destekledik; aynı şekilde desteklemeye devam edeceğiz…



Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor; bu günün dostluğa, barışa, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum” dedi. 
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.